• Συμμετοχή στον 3ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

  Συμμετοχή στον 3ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

  Μια αξέχαστη εμπειρία έζησαν περισσότεροι από 15.000 δρομείς, ηλικίας 12 έως 92 ετών, οι οποίοι συμμετείχαν στον 3ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης 2014 και πλημμύρισαν την παραλιακή λεωφόρο και τους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

  Οι δρομείς του γυμναστηρίου Medical Fitness Center συμμετείχαν ενεργά στον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ.

  marathon2014

  Ο “αγώνας” ξεκίνησε στις 21:15 από το Δημαρχιακό Μέγαρο, με το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και το Δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη να δίνουν την εκκίνηση.

  Τις επευφημίες των χιλιάδων συγκεντρωμένων θεατών κέρδισαν πολλοί ακόμη από τους δρομείς για την προσπάθειά τους. Στον Ημιμαραθώνιο συμμετείχαν μεταξύ άλλων η Ολυμπιονίκης της τοξοβολίαςΦωτεινή Βαβάτση και οι Παραολυμπιονίκες Αλέξανδρος Ταξιλδάρης και Μάκης Καλαράς της ομάδας «Περπατώ» με χειρήλατα αγωνιστικά αμαξίδια, ενώ στο Δρόμο Υγείας 5.000 μ. πήραν μέρος οι Ολυμπιονίκες του στίβου Βούλα Πατουλίδου και Πηγή Δεβετζή, ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας Γιάννης Κουρκουρίκης, ο παγκόσμιος πρωταθλητής της ποδηλασίας Γιάννης Ταμουρίδης, οι πρωταθλητές του στίβου Ολυμπία Πετσούδη, η οποία έτρεξε σπρώχνοντας το καρότσι της νεογέννητης κόρης της, Μιχάλης Δαρδανελιώτης και Ηρώ Πιντή, καθώς και η Παραολυμπιονίκης Στέλλα Σμαραγδή.

  marathon2014finish

  Η βραδιά έκλεισε υπό τους ήχους των συγκροτημάτων Emigre, Ekmek, KazhooκαιMemphis, που έδωσαν στο Λευκό Πύργο μία συναυλία με ελεύθερη είσοδο και έγραψαν τον ιδανικό επίλογο στον 3ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης.