Τι είναι το Cross Training!

Το Cross Training! είναι ένα δυναμικό πρόγραμμα κυκλικής προπόνησης με πολυ-αρθρικές ασκήσεις και ασκήσεις με το βάρος τους σώματος! Κάμψεις, Καθίσματα, Βυθίσεις για τρικέφαλους, Προβολές ποδιών, Κοιλιακοί-Ραχιαίοι, Άλμα – συσπείρωση – εκλάκτηση και άλμα, Σχοινάκι & εκτόνωση στον σάκο του Μποξ είναι μερικές από τις ασκήσεις του Cross Training … σε συνεχόμενο και έντονο ρυθμό με περιορισμένα διαλείμματα!


Χαρακτηριστικά του Cross Training!
Cross Training!

Το Cross Training! είναι ένα δυναμικό μάθημα κυκλικής προπόνησης με κύριο στόχο το κάψιμο του λίπους από όλο το σώμα. Ελεύθερα βάρη, λάστιχα, Step, Σάκος του μποξ και το βάρος του σώματός μας είναι όλα τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται στο πρόγραμμα, έτσι ώστε να υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία δύσκολων και επίπονων ασκήσεων. Στο τέλος κάθε μαθήματος ακολουθούν 15-20 λεπτά αποθεραπείας σε ποδήλατο η διάδρομο και φυσικά οι αγαπημένες μας διατάσεις!

Πλεονεκτήματα του Cross Training!

Κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες, υψηλό επίπεδο δυσκολίας. Κάψτε θερμίδες και αποκτείστε την τέλεια γράμμωση  σε ένα διασκεδαστικό αλλά επίπονο μάθημα.

Trainers