• Συνεργασία HNFC Academy – Vlachos Medical Fitness Center

    Συνεργασία HNFC Academy – Vlachos Medical Fitness Center

    Η HNFC Academy και η Αμερικανική Αθλητιατρική Ακαδημία (NASM) ξεκινούν μια νέα συνεργασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης, με το Vlachos Medical Fitness Center.  Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο κέντρο πρόληψης, αντιμετώπισης και ενδυνάμωσης με επιστημονική και θεραπευτική κατεύθυνση, εξοπλισμένο με όργανα τελευταίας τεχνολογίας, κατασκευασμένα από την Proxomed, κορυφαία γερμανική εταιρεία αθλιατρικού εξοπλισμού.

    Στις εγκαταστάσεις του Vlachos Medical Fitness Center, θα πραγματοποιηθούν μια σειρά από εκπαιδευτικά προγράμματα, με πρώτο, το επίσημο workshop Corrective Exercise Specialist by NASM, το απαραίτητο εργαλείο εξειδίκευσης στην Διορθωτική άσκηση. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε γυμναστές, προπονητές (coaches), trainers, νοσηλευτές, φυσικοθεραπευτές και φυσιάτρους. Η θεραπευτική εφαρμογή της άσκησης αποτελεί ήδη από την αρχαιότητα πολύτιμο εργαλείο στην υπηρεσία της ιατρικής επιστήμης.

    Η σωστή και συστηματική άσκηση μπορεί να αποφέρει τεράστια οφέλη στην υγεία. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει 16 Νοεμβρίου 2019 και έχει διάρκεια 5 εβδομάδες. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται Σάββατο και Κυριακή, 09:00 – 15:00.