Βιογραφικό

Είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας του Πανεπιστημίου του Βουκουρεστίου με ειδικότητα στην Ρυθμική Γυμναστική. Παράλληλα αποφοίτησε από το κρατικό σχολείο χορού George Enescu, όπου μελέτησε το Ρωσικό σύστημα χορού.
Κατά την διάρκεια των σπουδών της απέκτησε μεταπτυχιακό (MSc) Ρυθμικής Γυμναστικής του τμήματος πρωταθλητισμού του Πανεπιστημίου Βουκουρεστίου με θέμα την Ψυχολογία του Παιδιού ηλικίας 5-12 χρόνων. Κατέχει MSc Διδασκαλίας Μπαλέτου στο Αγγλικό σύστημα Elementary από το Royal Academy of Dance (London) και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από την A.C.A.F.R  κατόπιν  εξετάσεων από ειδική κρατική επιτροπή (Μαέστρος-Χορογράφος).
Επίσης είναι κάτοχος Diploma Φυσικοθεραπεύτριας – massage and stretching – του Υπουργείου Νεότητας του Βουκουρεστίου. Παράλληλα απόκτησε το Diploma Aerobic & Fitness Instructor του American College of Sports and  Medicine στη Νέα Υόρκη, καθώς και το Diploma Yoga Workshop – group trainer level 1 & Diploma Dynamic Yoga instructor level 2. Ταυτόχρονα είναι κάτοχος του Diploma του Body Conditioning Core & Λειτουργική Προπόνηση – Reformer από την Pilates Coach Leslie Bender.
Υπήρξε αθλήτρια της Ρυθμικής Γυμναστικής με την Εθνική Ομάδα της Ρουμανίας με πολλές παγκόσμιες διακρίσεις αφού είναι Ολυμπιονίκης στην Ολυμπιάδα της Μόσχας. Διετέλεσε προπονήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής και κλασσικού μπαλέτου στην ομάδα ΙΕΜ Μεσσηνιακού Αγωνιστικού Κέντρου ενώ ήταν προπονήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής στον αγωνιστικό σύλλογο Πανθεσσαλονίκιο.
Είναι 20 χρόνια Fitness Instructor στα γυμναστήρια της Αθήνας και Θεσσαλονίκης καθώς και καθηγήτρια χορού σε σχολεία.